Kan ik mijn bezorgadres veranderen?

Als je je bestelling minder dan 24 uur geleden hebt geplaatst en de wachtrij niet hebt overgeslagen is dat geen probleem – je kunt dan simpelweg inloggen op je accountpagina en het adres aanpassen. Als je meer dan 24 uur geleden hebt besteld, neem dan contact met ons op via de Vraag het aan onze Engelen knop hieronder en we kijken zo snel mogelijk wat we voor je kunnen betekenen.