Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Je kunt je wachtwoord hier veranderen door op de ik heb mijn wachtwoord niet-knop te drukken. Er wordt je dan gevraagd om je emailadres in te voeren, zodat we je een email kunnen sturen met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Mocht je de verificatie email niet hebben ontvangen, loont het vaak de moeite even een kijkje te nemen in je spam-map.