Waarom kan ik niet verder gaan nadat ik mijn boek heb gemaakt?

Als je een Lost My Name boek creëert, vul je eerst de naam van het kind in en ook: meisje of jongetje. Dan klik je op 'creëer jouw boek' waarna je te zien krijgt hoe jouw boek er van voor tot achter uit gaat zien.

Op deze pagina, net onder het virtuele boek, zie je waarschijnlijk zogenaamde 'laden' - op eentje staat de naam van het kind, op een andere staat te lezen: opdracht.

Om de 'bestel nu' knop te activeren, klik je op allebei deze laden. Daarmee weet je zeker dat alles van je boek precies zo wordt als je het hebben wilt.

Op het moment dat je dit doet moet je een groen vinkje zien verschijnen op de lade. Als alle laden een groen vinkje hebben, kun je op 'bestel nu' klikken om door te gaan :)

Als je na bovenstaande te hebben gedaan nog altijd problemen tegenkomt, klik dan op de 'Vraag het onze Helpdesk Engeltjes' hieronder.